Praktisk Information

Feriebolig Oasis Beach III

Praktisk Information

 

Fly:

 

Alicante "El Altet" lufthavn (ALC) er en international lufthavn, der ligger ca. 45 min. kørsel fra ferieboligen.

 

Både Ryanair, Norwegian, Vueling og Primera Air har flere ugentlige afgange fra Billund, Aarhus, Aalborg, København og Hamborg lufthavn.

Flytider og priser varierer meget alt afhængig af sæson og valgte rejsedage. Se hjemmesiden på de forskellige flyselskaber for yderligere information.

Vær opmærksom på, at det kan være en fordel at rejse med forskellige flyselskaber på ud- og hjemrejse.

 

 

Transport i Spanien:

 

Billeje er generelt meget billigt i Spanien, og ønsker I at leje bil, anbefaler vi at gøre dette hjemmefra således lejebilen er klar til afhentning i Alicante lufthavn. Det er dog også muligt at transportere sig med bus eller taxi fra lufthavnen til ferieboligen. Hvilken form for transport der er billigst, afhænger af sæson, længde på opholdet og hvor meget man vil ud og se under opholdet.

 

Flere af de internationale biludlejningsselskaber, såsom Avis, Hertz, Sixt m.fl. men også en del spanske selskaber, eksempelvis Goldcar og Record har kontor i ankomsthallen i Alicante Lufthavn (efter bagageudleveringen). Fælles for disse selskaber er at deres biler afhentes og afleveres i parkeringshuset, der ligger tilknytning til selve lufthavnen. Ved returnering udenfor normal åbningstid, eksempelvis ved tidlig flyafgang, har de fleste biludlejningsselskaber en postkasse el. lign. hvor bilnøglen kan afleveres.

Ved søgning på sider som autoeurope o.lign. tilbydes ofte udlejningsbiler til meget fordelagtige priser. Det er dog ikke alle udlejningsselskaber der henvises til som er beliggende i selve lufthavnen. I så fald vil der oftest være en shuttle bus mellem ankomsthallen og det specifikke udlejningskontor.

 

For yderligere information om billeje i Alicante lufthavn klik HER.

 

Som alternativ til billeje er det, foruden taxi, muligt at tage bus fra Alicante Lufthavn til Torrevieja. Quick Air Torrevieja tilbyder 8 daglige afgange fra lufthavnen til busstationen i Torrevieja i tidsrummet 08.00-22-00. Pris ca. 7 euro pr. person. OBS denne bus stopper i centrum af Torrevieja, hvorefter man enten skal med taxi eller bus til ferieboligen (ca. 10-15 min). For yderligere information vedr. busafgange klik HER

 

Taxi fra lufthavnen til ferieboligen koster ca. 60-75 euro, afhængig af tidspunkt på dagen, og kan bestilles i forvejen eksempelvis hos Radio Taxi Elche, Torretaxi eller Nordisk Taxi. Ved forudbestilling vil der oftest stå en chauffør med et skilt med ens navn på efter bagagebåndet, og prisen vil være billigere end hvis man prejer en taxi ved ankomst.

Kørselsvejledning fra Alicante lufthavn

 

 

 

 

 

 

Se ruten i Google maps

 

 

 

 

Links

Copyright © All Rights Reserved