Strande

Feriebolig Oasis Beach III

Strande

Der findes adskillige strande i området omkring La Zenia som bestemt er et besøg værd, her følger en kort beskrivelse af nogle af de strande som vi har besøgt.

For alle strandes vedkommende gælder det at man skal være meget opmærksom på vind og strømforhold, i de fleste tilfælde er der flag på stranden der vejleder omkring badeforholdene.

Klik for placering på kort

På hver side af La Zenia Beach findes henholdsvis Cala Capitain og Cala Cerrada. Cala Capitain er delt op i to af Isla del Carmen og er oftest knapt så fyldt som eks. La Zenia Beach. For at komme til Cala Capitain kan man følge gangstien langs vandet og for de som gerne vil gå en lidt længere tur kan man fra Cala Capitan følge en lille gangsti som fortsætter langs vandet helt til Cabo Roig.

Cala Cerrada som ligger til venstre for hotellet La Zenia er noget mindre end de to andre strande i La Zenia området.

 

Umiddelbart nord for La Zenia ligger området kaldet Playa Flamenca med de to små strande Cala las Estacas og Cala Mosca. Disse to mindre strande minder meget om La Zenia og vi har derfor ikke besøgt dem så ofte.

 

Nord for Torrevieja ligger områdets mest kendte og frem for alt største strand Playa La Mata. Denne strand er ca. 2,5 km lang, hvilket selvfølgelig betyder at der, selvom den er meget besøgt, er noget mere plads end de andre strande.

 

 

Nærmeste strand er La Zenia Beach som er ca. 1 km fra lejligheden. Stranden er ikke så bred hvilket gør at man specielt i højsæsonen godt kan ligge lidt tæt, da alle jo gerne vil ligge tæt på vandet. Rykker man lidt længere op på stranden er der dog rigeligt med plads.

På stranden er der mulighed for at leje solstole og parasoller og der findes ligeså en lille strandbar der serverer lette retter men frem for alt også kolde drikkevarer. Frokosten kan dog også nydes på restaurant la Mirada der ligger lige ved stranden.

Det kan anbefales at ligge sig enten i højre eller venstre side af stranden, idet der i midten er lidt sten eller klipper ude i vandet. I begge sider af stranden er det derimod sandbund.

Er man til en mere aktiv strandtur er der i højsæsonen udlejling af jetski, vandcykler o.lign. i den venstre side af stranden.

I højsæsonen er der livredere på La Zenia beach.

 

 

 

 

 

Syd for La Zenia ligger bla. Dehesa de Campoamor med en lille lystbådehavn. På hver side af havnen ligger de to strande Playa de la Glea og Playa Diez Picos, begge lidt længere strande og i højsæsonen knapt så fyldte som La Zenia Beach. Der er gode parkeringsforhold ved Playa de la Glea.

 

Inde i selve Torrevieja findes flere kendte strande eksempelvis Playa del Cura og Playa los Locos. Disse strande ligger langs strandpromenaden og selvom det er udemærkede strande er de pga. beliggenheden meget fyldte og vi vil derfor som udgangspunkt ikke anbefale at køre efter dem.

Klik for placering på kort

Copyright © All Rights Reserved