Rio Safari Elche

Feriebolig Oasis Beach III

Rio Safari Elche

Rio Safari Elche er en mindre zoologisk have beliggende mellem byerne Santa Pola og Elche nord for La Zenia.

 

Parken er ikke så stor men man kan alligevel opleve flere forskellige fugle, dyr og krybdyr. Flere gange i løbet af dagen er der også mulighed for at se søløve og papegøjeshow.

 

Ved bestilling i forvejen tilbyder parken også muligheden for at være en del af et søløveshowe, dvs. komme til at svømme med søløverne, en seance der tager ca. en halv times tid. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal pladser til hver seance, bestilling i forvejen er derfor klart at anbefale.

For yderligere information og bestilling se parkens hjemmeside.

 

Parken byder på enkelte restauranter og kiosker, og i forbindelse med restauranten ved hovedindgangen er der ligeså en mindre pool med vandrutchebane som er til fri afbenyttelse for parkens gæster. Som i så mange andre parker er menuen dog primært burgere, pommes frites o.lign.

Specielt i højsæsonen kan det være en meget varm fornøjelse at gå rundt i parken så det kan klart anbefales at medbringe vand og evt. badetøj.

 

Rio Safari Elche står ofte og uddeler brochurer ud i shoppingcentret La Zenia Boulevard, disse brochuer giver ofte rabat på indgangsbilletten. Rabatterede billetter kan ligeså købes på parkens hjemmeside.

 

Link til Rio Safari Elche

Copyright © All Rights Reserved