Lo Pagan

Feriebolig Oasis Beach III

Lo Pagan/Mar Menor

En alternativ strandoplevelse kan fås i San Pedro del Pinatar ca 15 min kørsel syd for La Zenia. Ved byen er der, foruden muligheden for at bade i den 170 km2 store lagune Mar Menor, som med det meget lave vand og begrænsede bølger er meget børnevenlig, også mulighed for at bade i det meget saltholdige ”bassin” Las Charcas der er en del af den nationale naturpark Salinas de San Pedro del Pinatar.

 

Las Charcas saltholdige vand og mudder skulle efter sigende have en positiv virkning på bla. gigt og flere forskellige hudsygdomme. Der er fri adgang for alle til at hente det sorte mudder som smøres på huden, hvorefter man lader det tørre i solen. Mudderet kan skylles af enten i det saltholdige vand eller i havet/lagunen på den anden side af molen. Det er en meget speciel oplevelse at bade i Las Charcas, ikke kun pga. saltindholdet men også fordi vandet, i modsætning til havet, er meget varmt ved bunden og køligere ved overfladen.

Vær opmærksom på at selvom mudderet fra Las Charcas angiveligt skal have en positiv virkning for huden så efterlader samtidigt en noget speciel duft.

 

Der er flere små badebroer ved Las Charcas så adgang til det saltholdige vand er meget let. Medbring evt. en spand el lign. til at tage mudderet op fra bunden. med.

Copyright © All Rights Reserved