Aquopolis

Feriebolig Oasis Beach III

Aquopolis

Der er mulighed for at leje liggestole og parasoller i parken, men man kan også ligge sit håndklæde på græsset. Der er masser af træer og palmer der giver skygge selv på de varme dage.

 

Frokost kan enten medbringes eller nydes i en af parkens restauranter, som dog primært tilbyder fastfood. Ved indgangen til parken er der omklædningsfaciliteter og mulighed for at leje en værdiboks hvis dette ønskes.

 

 

Link parkens hjemmeside hvor der bla. kan købes billetter Aquopolis

OBS check Aqoupolis hjemmeside for aktuelle åbningstider og priser

Man kan se parken indvendigt via Google streetview

Aquopolis er et vandland beliggende i Torrevieja med noget for både små og store vandhunde. Her findes alt fra børnebassiner til vilde rutchebaner, alt sammen omgivet af palmer og grønne græsplæner.

Vandlandet holder åbent i sommerperioden fra juni til september og tilbyder gratis shuttlebus til og fra parken. Stoppested for shuttlebus er ved busstoppesedet foran kinabutikken (Superprecio Chino) som er den grå butik i kommer forbi på vej til stranden.

Dagsbillet til parken koster omkring 30€ for voksne (over 140 cm.) og omkring 25€ for børn. Billetter kan selvfølgelig købes ved indgangen, men billetter kan med fordel købes via parkens hjemmeside, idet billetterne her er billigere og man efterfølgende slipper for en del kø ved indgangen.

 

Vær opmærksom på at parken først åbner kl. 11.30 og lukker mellem 18.00 og 20.00 afhængig af tid på året. I højsæson kan man med fordel være ved indgangen til kl. 11.30 eller lidt før idet der oftes ret hurtigt er kø.

Ved indgangen er der mulighed for at købe et såkaldt "Speedy pass" hvorved man kan springe køen til rutchebanerne over, specielt i højsæsonen kan dette bestemt anbefales. Et speedypass koster omkring 14€ pr. pers., vær opmærksom på at der kun udbydes et bestemt antal speedypass pr. dag, dvs. kommer man senere på dagen, kan der være udsolgt.

 

Copyright © All Rights Reserved