Området

Feriebolig Oasis Beach III

 

Ferieboligen er beliggende i området La Zenia ca. 10 min. kørsel fra centrum af Torrevieja og 45 min. syd for Alicante. Området er en del af strækningen Costa Blanca (Den hvide kyst) og er, pga. det fantastiske klima, af WHO, udnævnt til ét af de sundeste steder i verden at bo.

 

Oprindeligt var Torrevieja et lille fiskerleje, hvor de vigtigste erhverv var fiskeri og udvinding af salt fra de to store saltsøer. Selvom fiskeri og saltpoduktion i dag stadigt er vigtige erhverv i byen, er turismen de seneste årtier blevet en større og

større indtægtskilde for de lokale.

 

Der bor i dag godt 100.000 indbyggere i byen. En stor del af disse er udlændinge, der, bl.a. på grund af klimaet, har valgt at bosætte sig permanent i området. Heriblandt også en del skandinavere.

Området er også særdeles populært blandt spaniere fra hovedstaden Madrid, hvoraf mange også har valgt at købe sommer-bolig i Torrevieja og i de omkringliggende områder langs Costa Blanca kysten.

 

Denne populariet har betydet en stor udbygning af området de seneste år. Flere små bebyggelser har spredt sig rundt om selve Torrevieja og i dag er mange af disse bebyggelser så godt som vokset sammen.

 

Afstand fra Oasis Beach til:

 

  • Alicante "El Altet" Lufthavn 65 km.
  • Alicante centrum 70 km.
  • Torrevieja centrum 8 km.
  • Murcia centrum 60 km.
  • Cartagena centrum 45 km.
  • Nærmeste supermarked 0,1 km.
  • Nærmeste strand 1 km.
  • Nærmeste golfbane 3,5 km.

Ferieboligen ligger som beskrevet i området La Zenia, ét af de områder, der i dag er vokset sammen med Torrevieja.

 

Den er beliggende ca. 500 m. fra det nye shoppingcenter "La Zenia Boulevard", et stort shoppingcenter med i alt 150 forskellige specialbutikker, restauranter m.m . I centeret ligger også det store supermarked "Alcampo".

100 m. fra ferieboligen ligger også et supermarked "Mercadona", hvilket gør det let at foretage dagligvareindkøb.

 

Ferieboligen ligger 1.000 m. fra den nærmeste strand "La Zenia beach". Stranden er en dejlig sandstrand som også er populær blandt lokalbefolkningen, ved stranden findes enkelte restauranter og i sommersæsonen også en strandbar. Det er muligt at gå fra ferieboligen til stranden, men ønsker man at tage bilen, er der gratis parkering langs vejene ved stranden.

 

Udover "La Zenia beach", som er den strand, der ligger nærmest ferieboligen, findes der også mange andre skønne strande i nærheden. Alt fra store, brede standstrande til de mere barske klippestrande.

 

Der findes et bredt udvalg af restauranter i gåafstand fra lejligheden. Både i shoppingcenteret "La Zenia Boulevard", men også i området La Zenia.

Det vil også være oplagt at tage ind til centrum af Torrevieja og spise på én af de hyggelige restauranter og gå en tur på den lange strandpromenade i centrum af Torrevieja.

 

For golfinteresserede ligger der 5 golfbaner indenfor 20 minutters kørsel og området er generelt besøgt af mange golf-entusiaster.

 

Copyright © All Rights Reserved